Casestudy: DMFF

input

uitdaging

Draag bij aan de professionalisering en de daaropvolgende groei van het Dutch Mountain Film Festival, om het tot één van de toonaangevende bergfilmfestivals ter wereld te maken.

effort

oplossing

Upendi is sinds haar oprichting in 2011 betrokken bij het DMFF. Onze vooral technische betrokkenheid groeide bij elke nieuwe editie, totdat Upendi vanaf 2018 een volwaardig lid werd van de organisatie van het festival. Sindsdien verzorgen wij de volledige technische kant van het festival, voorzien we het DMFF van alle bewegende content (teasers, trailers, promo’s, backdrops, pauzeschermen etc.) en regisseren we de belangrijke (pers)momenten tijdens het festival (zoals de opening en awardshow). Het DMFF leidde zo in 2018 de heringebruikname van de Royal in. De presentatie van het festival ligt sindsdien óók in handen van Upendi.

Breed inzetbaar? Jazeker!

outcome

resultaat

Binnen de International Alliance of Mountain Film (IAMF) is het DMFF uitgegroeid tot een invloedrijk en toonaangevend bergfestival. Het weet andere festivals op die manier te inspireren en brengt jaarlijks meer dan 20.000 bezoekers in contact met de berg- en natuursport.Upendi is trots een substantiele bijdrage aan deze resultaten te leveren.

Upendi Reel 2018
SpelenPlay