Werk waar wij trots op zijn

rondom bewegend beeld

Echoes

Op de Britse begraafplaats in Brunssum liggen 328 soldaten begraven. Ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding ontvingen zij postuum het Ereburgerschap van de gemeente Brunssum. De opdracht was een document te vervaardigen dat toewerkt naar deze unieke gebeurtenis.

Smoke Eaters

IJshockey is vaak niet het eerste waar kinderen aan denken als ze een sport willen beoefenen. Als enige Limburgse ijshockeyclub die uitkomt op het hoogste niveau, besteed de club veel aandacht aan jeugdig talent. Onze taak: breng deze stoere sport op een aantrekkelijke manier in beeld om de jeugd warm te laten schaatsen voor de Eaters.

100% Limburg Bike

De 100% Limburg Bike is een unieke samenwerking van Limburgse bedrijven en kennisinstellingen. De opdracht: maak van dit innovatieve productieproces een mini-serie van vijf voortgangsvideo’s die elk ingaan op een verschillende discipline.

Obvion

Een campagne die op unieke wijze de lancering van een nieuw product onder de aandacht brengt van hypotheekadviseurs.

Chipmunk Health

Een duidelijke video die de eenvoud van het gebruik van de Chipmunk meetmethodes laat zien door middel van een combinatie van echt beeld en animaties.

DMFF

Upendi verzorgd de volledige technische kant van het festival, zoals het voorzien van alle bewegende content en regisseren van de belangrijke (pers)momenten tijdens het festival (zoals de opening en awardshow). 

Limburgse Bond van Tamboerkorpsen

Upendi ontwikkelde drie middelen, die gezamenlijk een spannende muziekles vormen: een korte speelfilm en een lesboekje en app gestoeld op die speelfilm.